Hebefilt perspektivRedan de gamla grekerna…. Ja, redan de gamla grekerna var hebefiler. En del av dom i alla fall. Hebefili handlar om attraktion, kärlek och sexuella relationer mellan vuxna och tonåringar. Jag som står bakom denna blogg är en mogen man som själv är hebefil eller i vart fall har starka hebefila drag. Fast jag är en rätt odogmatisk typ så det inte så att jag inte klarar av eller inte har någon behållning av relationer med vuxna kvinnor. Nåja, mer om detta senare.

Denna blogg är tänkt att vara ett forum för mig att formulera mina tankar kring hebefili. Jag hoppas förstås på feedback, frågor och goda diskussioner med andra hebefiler, ungdomar som gillar äldre och andra som bara råkar vara intresserade av ämnet.

För att det inte ska bli några missförstånd vill jag säga direkt att jag accepterar den svenska brottsbalkens förbud mot sexuella handlingar mellan vuxna och ungdomar under 15 år. Sådana relationer intresserar mig inte heller personligen.FlashX says:

Bra att vara på den säkra sidan och inte direkt ”uppmana till brottsligverksamhet”

Dock så kan du inte göra det då Sverige indirekt bryter mot FN-konventionen om barnets rättigheter (artikel 1 = Alla är barn under 18-år och artikel 34 = Barnet har rätt att skyddas mot alla former av sexuella övergrepp)

Sverige med sin 15-års gräns för sex mellan ”barn” och vuxna är således redan en brottsligverksamhet om än en fullständigt laglig sådan i just detta fina land.Mia says:

Precis vad små tonårsflickor behöver, ännu fler medelålders karlar som dreglande rusar efter dem utan en tanke på något alls förutom sin egen barnkåta kuk.Poe says:

> Mia: Det där är en vanlig nidbild av vad hebefili handlar om. Ungefär på samma nivå som att alla är araber är terrorister och alla judar är giriga krämare. I verkligheten finns det ungefär samma variation i hebefil attraktion och hebefila relationer som det finns bland ”normalsexuella”: där finns kåthet, där finns kärlek, där finns vänskap och en massa blandformer mellan dessa. Och du, reality check, de ”små tonårsflickorna” är faktiskt inte alltid små oskuldsfulla lamm…neurotica73 says:

”Och du, reality check, de “små tonårsflickorna” är faktiskt inte alltid små oskuldsfulla lamm…”
Som om de skulle vara intresserade av gubbar,men det är väl det ni vill tro.Håller med Mia helt och fullt.Det är bara att inse att har man barn så måste man skydda dem med alla till buds stående medel mot vissa typer av människor.Poe says:

> Neurotica73: Visst finns det tonårstjejer som gillar ”gubbar”. Läs till exempel i denna blogg om ungdomsförfattaren Katarina von Bredow och hennes personliga bakgrund: https://hebefili.wordpress.com/2008/03/23/ttttt-kandidat-nr-8-katarina-von-bredow/ Eller intervjun med Charlotte: https://hebefili.wordpress.com/2008/03/30/intervju-med-charlotte-27-orimofil/ Önskar dig lycka till med din barnuppfostran men att försöka stoppa tonåringar ”med alla till buds stående medel” från att göra sina livsval brukar sluta illa. Din dotter kommer att gå bakom din rygg kan du vara ganska säker på dig. Om du har tur kommer hon att förlåta dig för att du ville vägra henne att leva sitt liv. Om du har otur får du en ovän för livet.Karin says:

Bra blogg! Jag är bara inne som allra hastigast, men kommer definitivt att bokmärka sidan.
Upptäckte min läggning som 17-åring, men åt omvänt håll då. Sedan dess har det skiljt allt ifrån 1-28 år, men jag har alltid återkommit till de äldre männen.
Är idag 22 och sambo med en 20 år äldre man. Det fungerar utmärkt på alla plan.Poe says:

> Karin. Roligt att du hittat hit och att du gillar bloggen. Kul också att höra att det funkar så bra för dig med din äldre man. Det jobbiga med relationer med stora åldersskillnader brukar vara omgivningens reaktioner. Men du har klarat dig bra där också?nameless says:

“Och du, reality check, de “små tonårsflickorna” är faktiskt inte alltid små oskuldsfulla lamm…” stämmer till 100%!

Och mia verkar inte vara speciellt medveten om att det finns lika många minderåriga tonårsflickor (som jag) som dreglande rusar efter medelålders män, som det finns medelålders män som dreglar efter tonårsflickor.
Varför tror hon och många andra att vi är offer? Medelålders män hittar oss för att vi letar efter dom, och vi vill ha dom.

Btw, Vi är oftast starkare än vad kvinnor 40+ verkar tro..Jag ser att ingen har skrivit här på 3 – 4 år ^^ men de gör desamma för jag gillade den här sidan trots allt, så jag vill också göra min röst hörd. 🙂 Det värsta är ju hur dagens samhälle demoniserar allt som har med hebefili att göra. Det blåses upp, man är jätteskamlig, som hebefil är man säkert våldtäktsman och det tas övergripande för att vara samma sak som pedofili.
Det finns inget avskyvärt med att vara hebefil. Det enda avskyvärda är, för att citera sveriges äldsta lag ”att taga kvinna med våld och bryta mot edsöret”. Alltså, att begå våldtäkt mot någon är lika avskyvärt vilken ålder det än handlar om, men äkta kärlek oavsett ålder kan aldrig vara fel.
Att vara hebefil är något som jag ser som en helt naturlig sexuell preferens, men media och alla moralister som försöker upprätthålla en levnadsnorm där allt ska hamna inom ett visst fack för annars är man onormal, försöker jämt och ständigt frysa ut alla individer med avvikande sexuell smak. På 50-talet var det homosexuella. Jag kan bara hoppas att hebefilin får ett liknande utvecklande och erkännande som homosexualiteten har fått under dom senaste 40 – 50 åren. Som en måttligt delvis blyg – delvis social hebefil med en smygande 30 års kris bakom hörnet känner jag mig smått deppad, då inte många tonårstjejer vänder sig om efter en 28-årig kille med otränad kropp direkt. ^^ Dock gör sidor som denna att man får tillbaka livsgnistan när man inser att det faktiskt finns folk därute som ändå är öppna och respekterar andra såpass mycket att dom inte väljer att pissa på personen i fråga bara för att man har en särskild sexuell preferens; särskilt en som har varit prevalent sedan urminnes tider. Bokmärkt sida! ^^Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

et cetera
%d bloggare gillar detta: