Hebefilt perspektiv{april 23, 2008}   Emma Watson tidernas tuffaste tonårstjej!

Omröstningen om tidernas tuffaste tonårstjej här på bloggen är nu avslutad och vinnaren är nyligen 18 år fyllda Emma Watson. Congratulations! På silverplats hamnar Britney Spears medan bronset går till Jeanne d’Arc. Emma firade segern i omröstningen (eller om det nu var 18-årsdagen) genom att festa loss ordentligt och passa på att ”göra en Britney”, dvs låta paparazzifotograferna och därmed hela världen få insyn under den korta klänningen när hon kliver ur en bil. Att just hon och Britney toppar listan är knappast en slump. Jeanne d’Arc var för dålig på detta slags aggressiva marknadsföring. Oljemålningar på henne med upskirtmotiv verkar saknas helt. Och vad är väl att rädda Frankrike jämfört med att visa fittan?

Nu har ju både Emma Watson och Britney Spears gjort så mycket mer än att visa fittorna och båda har säkert mycket kvar att komma med, så de är helt klart värdiga i toppen. En sak som kan tyckas göra Emma snäppet tuffare än Britney är att hon vågar visa en orakad fitta (Britneys var slätrakad). Detta går emot den trend med slätrakat som länge rått bland unga tjejer. Skapar Emma kanske en ny – och enligt många experter på området luftigare och hälsosammare – trend genom att visa upp sin ”buske” i halvt genomskinliga Elle Macpherson Ribbon Panties?Amarso says:

Grattis, Emma!

Synd att hon inte visade underlivet tidigare… :O)

Obehårat. MMM. 😛Poe says:

> Amarso: Fotot lär vara taget i samband med hennes 18-årsdagsfirande så det var väl första dagen i hennes liv där hon kunde visa underlivet utan att bilden skulle bli klassad som barnporr i många länder.

Och obehårat är det ju inte (om det inte syns på denna diskreta lilla bild så kan du hitta bilden i betydligt större upplösning på många håll på nätet: kolla t.ex. länkar som finns postade i Flashbacks stora tråd om Emma). Emma är ju en trendsetter av rang, så kanske betyder detta att trenden med renrakat bland tonårstjer är på väg mot sitt slut? Till sorg för vissa, till glädje för andra.Amarso says:

Ja, de lär inte ha tagit bilden en sekund före hennes 18-årsdag…

Usch för hår. Jag tycker det ska vara rakat. Huga.

Där har vi en fördel med naturligt hårbefriade flickor. Jag hade önskat att Emma flashat i en ålder där hon var naturligt hårlös där nere, det var så jag menade. 😛

Idag firar jag Alice-dagen!Poe says:

> Amarso: Du är en jävel på att gå offtopic och locka folk till att gå offtopic, men ok nu kan jag inte motstå heller: Varför firar du Alice-dagen idag? Det är varken Alice Lidells fördelse- eller dödsdag och det är inte heller Alice som har namnsdag idag.Morlid says:

Grattis till Emma, det spekuleras ju dock i om bilden är en förfalskning.

Och i hårkriget så slår jag nog ett slag för rakat. 😉Amarso says:

Jag var väl inte så off topic..?

Det handlade ju om Emma och hennes flashande.

Om Alice Day. Tja, har du inte hört talas om det, så kolla här:
http://blog.sexualpolitik.se/2007/05/04/slutet-pa-alice-day-ny-pedofilsite/

25/4 – en stor dag för flickälskare!
222 års jubileum i år.Amarso says:

PS. Om bilden är en förfalskning så är det nog det bästa jag sett!ladymutant says:

Poe, vad tycker du om hemsidan Amarso länkade till?Poe says:

> Amarso: Tack för länken. Nu förstår jag vad det är.

> ladymuntant: Svensk sexualpolitik idag, ja det är en av mina favoritbloggar. Jag tycker Hanna och Helena gör ett mycket bra jobb med den och det är bra att de låter olika sexuella minoriteter komma till tals. Vad tycker du själv?flippflopp says:

Vem har uppfunnit det här med Alice Day? Jag har då aldrig hört någon annan fira det än Amarso, hoppas du hade lika kul som förra året! =)

Synd att jag missade omröstningen. Ska försöka ta och läsa ikapp den här bloggen nån dag.[…] får jag en stor respekt för Britney Spears och Emma Watson och de sätt de gjorde sina ”skandaler” på. De festade helt enkelt loss och tyckte det var […]FlashX says:

Halleluja! Nu kan jag äntligen runka till henne med gott samvete att jag inte är en perverterad jäkel som tänder på barn! 😀

MvhKommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

et cetera
%d bloggare gillar detta: