Hebefilt perspektiv{april 1, 2008}   Bloggtipset: Skinhead Barbiedoll

Detta har inte så värst mycket med hebefili att göra, men jag måste bara tipsa om en av mina absoluta favoritbloggar: Skinhead Barbiedoll. Bakom den står en lika galen som genial Upplandstjej i 20-årsåldern. När hon inte skriver på sin bok (som har alla chanser att bli sensationellt bra), författar sorgliga betraktelser i det mindre formatet, beklagar sig över att hennes läkare skriver ut benzo och inte ecstasy eller festar med sina vänner så händer det att hon medverkar i porrfilm. Hennes berättelser från dessa inspelningar (Vellingesmärtor och Glidmedelshora) ger inte precis en glamorös eller uppkåtande bild av denna bransch.

Det som framförallt gör Skinhead Barbiedoll värd att upmmärksamma är hennes fantastiska språk. Då och då dyker det upp någon skribent som hittar ett helt unikt uttryck och här har vi en sådan. Hennes texter är poetiska, tuffa, träffsäkra, tragiska, komiska och liknar inga andra. Läs och njut! Skinhead Barbiedoll postar också ibland sevärda klipp på YouTube under namnet cpmongoretard. Och för att ändå anknyta till denna bloggs tema hebefili, kolla in detta sköna klipp där hon leker Britney:Poe's drinking buddy says:

Haha, är hon inte för gammal för dig liksom?Poe says:

Jo, hon är ju 20 fyllda och alltså urgammal, slut, pensionsfärdig. 😉 Det är hennes konstnärliga talang och inget annat som gör henne intressant. Nej, men allvarligt, jag är ingen exklusiv hebefil så även äldre tjejer kan funka bra. Fast här ville jag faktiskt (ingen kommer att tro mig men så är det) bara uttrycka min beundran för en jäkligt begåvad tjej.Poe's drinking buddy says:

Yeah right…Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

et cetera
%d bloggare gillar detta: