Hebefilt perspektiv{mars 8, 2008}   Svensk hebefilsajt lanserad

Morlid, en känd profil från Flashback forum, har i dagarna lanserat en hebefilsajt med adressen http://hebefil.co.nr/ Jag ställde några frågor till honom.

Hej Morlid! Du har skrivit på Flashback att du planerar att starta Sveriges största hebefilsajt. Vill du berätta mer om dina planer?

Hej Poe!

Först och främst så vill jag tala om att mycket av planeringen av hebefilsidan och stora ”sexliberala projektet” fortfarande ligger på planeringsbordet, mycket på grund av att jag vill ha in fler engagerade människor i projektet! Ju fler – ju bättre!

Konceptet med det större projektet är redan bestämt och i stora drag så handlar det om att skapa ett nätverk av sidor med sexliberal inriktning och varierande syften, som i vissa fall är drivna av separata administratörer.

Hebefilsajten som är planerad kommer att bli en av de större grundstenarna i nätverket med störst betydelse.

Det är mina planer.

Varför ska man starta en hebefilsajt överhuvudtaget? Att män tänder på tonårstjejer är vetenskapligt bevisat – det kan väl inte kallas en sexuell minoritet?

Anledningarna till varför en sajt behövs är många, några av de anledningar som spontant kommer upp nu när du frågar mig är:

En motvikt till all den negativa publicitet sexuella minoriteter inklusive hebefiler får i media, ofta på webben och i liknande sammanhang.

En mötesplats där likasinnade människor kan träffas, diskutera och ge varandra råd är absolut nödvändigt.

En informativ sajt både för allmänheten och för hebefiler där man kan ta reda på vad det innebär och inte innebär att vara hebefil, och när man är det. Framförallt för att tala om för den som känner sig ensam att personen definitivt inte är det!

Och sen inte minst symboliskt sett – för att visa samhället på ett liknande sätt som homosexuella har gjort; att vi är många, att vi finns, att vi vill ha acceptans – och att vi aldrig kommer ge upp!

När upptäckte du att du var hebefil? Är det flickor eller pojkar som gäller? Vilka åldrar?

Jag kan inte direkt säga någon speciell ålder, snarare nu med facit i hand att jag har kunnat se en röd tråd igenom min ungdom.

När jag gick på högstadiet attraherades jag av jämnåriga, nu idag attraheras jag av samma ålder även om jag inte är samma lilla fjortonåring som jag var då.

Personligen attraheras jag huvudsakligen av tjejer även om jag ibland även kan attraheras av killar. De åldrar jag mest föredrar är mellan 12-16 år, upp emot 18 år.

Vad tycker du om andra sexuella minoriteter? Pedofiler, nekrofiler, zoofiler t.ex. Vilken ställning och vilka rättigheter har dom i ditt drömsamhälle?

Jag har ett motto jag alltid försöker referera till när en knepig fråga ställs, det lyder:

”Om ingen inblandad kommer till skada fysiskt eller psykiskt, för stunden, eller senare – då bör läggningen eller handlingen i fråga inte vara förbjuden”.

Jag anser inte att någon ska bli diskriminerad eller till och med hatad bara på grund av vilken sexuell preferens man har, oavsett vad det gäller.

Jag har stor förståelse för de som har en så pass tabubelagd läggning som de inte vågar komma ut med – jag vet själv hur det är att stå i en garderob. Jag vill att alla ska ha en chans att komma fram på något sätt, prata och umgås med andra likasinnade, om inte på riktigt – åtminstone på webben.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

et cetera
%d bloggare gillar detta: