Hebefilt perspektiv{februari 25, 2008}   Modetips inför våren

Vi börjar idag med några modetips inför våren som ju närmar sig med stormsteg. Det är hög tid att stuva in mössor och vantar i vinterlådorna. En look som kommer starkt i vår är kombinationen engelsk skolflicka och revolutionär guerillatjej. Rätt accessoarer är ovanligt viktigt (och sorry Kenza, I hate to break it to you, men Chihuahuahundar är bara så 2004). En stilikon som inspirerar mer än någonsin är Christine Noonan från Lindsay Andersons film “If…” (1968). Vår modell, Emma 18, från Stockholm, väljer till våren

 

Kortärmad skjorta, TM Lewin, import, 699 kr
Slips, secondhand, Myrorna, 20 kr
Kjol, secondhand, UFF, 40 kr
Vita bomullstrosor i basmodell, KappAhl, 3 par för 99 kr
Pistol, Desert Eagle
357 Magnum, privat import, 15000 kr

girlwithagun.jpgSofia K says:

Ja, men amerikanska staten lurar ju folket. Det är ju helt sjukt att de går ut och säger att allt är så dåligt i de länder där de har allmän sjukvård. Hoppas verkligen att obama eller helst clinton vinner! Fast det är ju deras land.. Godmorgon förresten!Poe's drinking buddy says:

Jävla oseriöst jag-vill-vara-en-gangsta-vapen det där. Föredrar hellre en tjej som har vett att använda ett taktiskt funktionellt vapen på ett vuxet sätt och iaktta Jeff Coopers tredje vapensäkerhetsregel (håll alltid pekfingret borta från avtryckaren om du inte är beredd att döda det du pekar på).Poe's drinking buddy says:

Vem av presidentkandidaterna representerar bäst Poe? Jag antar att Hitlery eller Obama Rama Ding Dong är marginellt sexliberalare än de konservativa aktörerna, men jag har alltid sett dig som något av en reaktionär?Angelica says:

haha jo det har du faktiskt rätt i, det blir ju lite mer spänning i det hela då man vet att det inte är ”rätt” från samhälletssida med sån stor åldersskillbad. Dessutom så är äldre killar/män oftast mycket mer erfarna på alla olika områden 😉Poe says:

> Poe’s drinking buddy: Reaktionär, vem, jag, vad har du fått det ifrån? 😉 Men jo, jag har svårt att tro att John McCain skulle innebära något positivt ur sexliberal synvinkel. Men jag har ingen koll på de olika kandidaternas sexualpolitiska program. Kan kanske titta närmare på detta och återkomma i frågan. Eller är det någon annan här som kan något om detta? Det som kanske är den viktigaste frågan ur hebefil synvinkel, dvs Age of Consent, avgörs i USA inte på federal nivå så där är det ju intressantare att titta på vad de olika kandidaterna på delstatsnivå står för.

> Angelica: Absolut är det så. Folk borde sluta bråka med oss som har god smak nog för att uppskatta relationer med stor åldersskillnad. Fast å andra sidan, om de slutade bråka så skulle detta slags relationer kanske bli mindre spännande? 😉Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

et cetera
%d bloggare gillar detta: