Hebefilt perspektiv{februari 21, 2008}   Handlar hebefili om ålder eller person?

Efter inlägget om dumpning häromdan fick jag kommentaren från en ung tjej: ”Intressant. Jag har alltid funderat på om hebefili handlar om ålder eller person”.

Det enkla svaret är både och. Man kan ju jämföra med tjejer som föredrar långhåriga killar eller killar som föredrar tjejer med stora bröst. Den praktiska innebörden av sådana preferenser blir att man avgränsar sitt avsökningsområde. Instinktivt sorterar man bort de som inte faller inom ramen för preferensmallen. Men sen sker ju oftast ytterligare selektion. För tjejen som föredrar långhåriga killar och killen som föredrar tjejer med stora bröst är väl inte alltid så enkelspåriga – eller desperata – att de är intresserade av alla långhåriga killar respektive alla tjejer med stora bröst. Kanske vill man t.ex. ha nån som är intelligent också. Nån som är snygg. Nån som är rik. Och/eller nån med en viss sorts humor.

Samma sak gäller nog för de flesta hebefiler. Att man är intresserad av tonårstjejer är inte samma sak som att man är intresserad av alla tonårstjejer. Jag har t.ex svårt att tänka mig att jag skulle kunna ha det särskilt kul tillsammans med Blondinbella eller Kenza.

(Tveksamheten verkar för övrigt vara ömsesidig här. Jag är just nu djupt sårad efter att ha fått en bloggkommentar nekad för publicering. Se denna hjärtslitande ”konversation”:

KENZA: ”Snart kommer ett par vänner över & vi ska frossa i kladdkaka med glass”

POE: ”Ååh, det låter underbart gott. Har du provat kladdkaka med hallon också?”

AUTOMATSVAR: Ditt inlägg är postat men måste godkännas för publicering.

Detta var ett par dar sen nu och inlägget har INTE publicerats. Jag förstår inte varför. Hmm, nåja jag ska försöka komma över det där. Tillbaka till ämnet nu)

Det finns ingen anledning att hyckla med att vi män (kvinnliga hebefiler verkar rätt ovanliga) inte alltid är så kräsna av oss. Det finns absolut många big tit lovers som gärna skulle ta vilken storbystad tjej som helst. Och det finns absolut många utsvultna – eller omättliga – hebefiler som blir helt till sig bara av tanken på att få en tonårstjej på kroken och är beredda att ta i princip vilkensomhelst.

De hårda marknadsekonomin gäller naturligtvis också för oss hebefiler. Är du snygg, smart, rik, känd, rolig, charmig, har gott självförtroende osv så får du mer att välja på. Är du det inte så får du mindre. Resursstarka hebefiler som Bill Wyman (tidigare basist i Rolling Stones) och författarna Stig Larsson och Per Hagman kan välja mellan att vara kräsna eller få tonårstjejer i stora mängder. Medan socialt handikappade Bosse i Bollstabruk förmodligen får nöja sig med att ladda ner teen porn på nätet och drömma om bättre lycka i nästa liv.

Så för att sammanfatta, ålder eller person? Både och. Vi hebefiler är som folk är mest. Vi har den speciella preferens som gör oss till en grupp: en preferens för ungdomar. Sedan vill vissa ha barbies medan andra föredrar popflickor eller punktjejer. En del tar vad de kan få helt enkelt. Min egen speciella turn-on är tonårstjejer som är bra på att skriva.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

et cetera
%d bloggare gillar detta: