Hebefilt perspektiv{februari 18, 2008}   Dumpar du henne när hon fyller 20?

En av de vanligaste frågorna man får som hebefil är ”Dumpar du henne när hon fyller 20?” För min egen del är svaret ett självklart nej. Något sådant skulle kännas helt främmande. Om man är ihop med någon och trivs tillsammans skulle det ju vara helt idiotiskt att dumpa någon av det skälet.

Det finns kanske väldigt stelbenta och dogmatiska hebefiler som gör det men jag har aldrig träffat någon. En av mina bästa vänner – som också råkar vara hebefil – lever lyckligt tillsammans med en kvinna som är en bra bit över 20. Detta hindrar inte att han vänder sig om på stan efter tonårstjejer och fortfarande fantiserar om dessa. Men han och hans älskades relation har nått en så djup och innerlig nivå att han inte har den minsta tanke på att byta ut henne mot en tonåring. Men det är ju inte konstigt att oron finns där. Hebefili är ju trots allt definierat som preferens för ungdomar.

En annan av mina bästa vänner, en underbar 22-årig tjej, har berättat för mig att hon dejtade en hebefil när hon var 19. Och på hennes 20-årsdag blev det nästan komiskt när de satt och glodde på varann och hon ställde den förlösande frågan: ”Vad händer nu, när jag inte är tonåring länge?” och båda garvade. Faktum var att inget särskilt hände. Han dumpade henne inte. De fortsatte att träffas. Kort senare tröttnade hon på honom och dumpade honom, men det är en annan historia.

Ett sätt att se på saken som jag lärt mig från en hebefil vän är att sätta upp regeln ”Hon blir aldrig äldre än hon var när ni träffades”. Så alltså, om ni träffades när hon var 16, så är hon 16 för evigt. Det tror jag kan fungera bra.FlashX says:

Bra inlägg. Självklart dumpar man ju inte bara en flicka så fort hon blivit lite äldre utan man fortsätter ju umgås som vänner, det och att flickor slutar ju lyckligtvis inte vara vackra så fort dom fyllt 20-år heller…ta mig som ett exempel, jag är hebefil i hjärtat och själ men är hopplöst förälskad i en otroligt söt 20-årig tjej (what to do?) vi skulle ju kunna bli ihop och få ett fantastiskt liv ihop *hoppas* men en del av mig kommer endå att alltid sukta efter yngre töser. Detta är väl hebefilernas förbannelse antar jag, för oavsett hur mycket vi vill föredra jämnåriga kvinnor så kommer vi aldrig ifrån lusten efter unga tonårs flickor…

Usch, bäst att inte tänka mer på det för då blir man väl galen.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

et cetera
%d bloggare gillar detta: